Despre noi

In spatele unei mari realizari exista intotdeauna o idee simpla care creste in fiecare zi. Iridor a pornit la drum in 2002 implinind visul unei mame de a crea hainute deosebite pentru copiii ei, interpretand intr-un fel aparte lumea lor minunata. Asa au aparut la inceput cateva rochii, bluzite, pantalonasi apoi totul a inceput sa prinda contur in colectii bine studiate si realizate cu mult drag.

In primul an de activitate a fost angajata o cusatoreasa, apoi inca una…. si tot asa acum dupa 10 ani suntem o echipa de aproximativ 40 de oameni. Totul incepe cu o schita, urmeaza selectia tesaturilor apoi detaliile (pentru ca ele fac diferenta), mostra e gata si astfel drumul spre productie e deschis. Folosim tesaturi de foarte buna calitate, cautam cele mai bune solutii de executie, studiem cele mai noi tendinte, totul pentru a le oferi micilor nostri clienti increderea, bucuria si placerea de a purta haine marca IRIDOR.

Participarea la targurile nationale de contractari, aparitiile in publicatiile specializate au facut ca in anii urmatori IRIDOR sa aiba parteneriate cu magazine din aproape toate judetele tarii. Este momentul sa multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si in produsele noastre in tot acest timp. Micii nostril clienti, fetite si baieti, se pot imbraca cu hainutele noastre inca de la prima lor petrecere - botezul - si pana aproape de 12 ani. Va recomandam cu caldura hainutele IRIDOR pentru ca au ingrediente speciale: 50% bucurie in combinatie cu 50% eleganta si sunt produse cu mandrie in Romania.

Cu drag,

Laura si Viorel GAVRILIU
fondatori IRIDOR